Sevgili Yapmanın Kısa yolu | YÜZDE1 ERKEK - Türkiye'nin Erkek Kişisel Gelişim Topluluğu

Sevgili Yapmanın Kısa yolu

NİRVANA

YBE Kurucusu
Yönetici
6 Haziran 2014
223
3
1,011
İzmir
yuzde1erkek.com
Çıkma Teklifi devri 2016 yılından sonra maalesef bitti. Artık çıkma teklifi edersen bir kızdan alacağın cevap, "Ben seni arkadaşım olarak görüyorum." dan daha ötesi değildir.

Bir kızla sevgili olmak istiyorsun, onunla tanışmışsınız ve arkadaşça bir sohbetle başlıyorsunuz. Ama bir süre sonra fark ediyorsun ki sohbetin bir türlü ilerlemiyor ve bazı şeyler beklediğin gibi olmuyor. Çok samimi ilerliyorsun, ama sohbet üstüne sohbet ediyorsunuz ve kız sana bir türlü duygusal karşılık vermiyor.

Bir bakmışsın, arkadaş olup çıkıvermişsin. Kızın dertlerini dinlemeye başlıyorsun, onu anladığını göstermeye çalışıyorsun, onun her dediğine peki diyorsun ve içinizden gizlice onunla bir ilişki yaşamak istiyorsun.

Derken bir süre sonra kızın karşısına geçip duygularını ona açıyorsun. Kıza, "Senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın?" diyorsun. Kız da sana, "Seni bir arkadaş olarak görüyorum ve arkadaşlığımıza bir zarar gelmesini istemiyorum," diyor.

Peki, bütün bunlar neden oluyor? Kız neden seni sadece bir arkadaşı olarak görüyordur da seni potansiyel bir sevgili olarak görmüyordur? Kızla yakınlaşman ve onunla bağ kurman, arkadaşlık ilişkisini geliştirmenin en önemli etkenleridir. Ama sevgili olmaya gelince başka şeylerin devreye girmesi gerekir. Kızın sana karşı bir çekim duyması ve bir şeyler hissetmesi gerekir.

Ve kızın sana karşı bir şeyler hissetmesi için, onun içindeki flört duygusunu harekete geçirmen ve eğlenceli bir şekilde, çekici bir erkeğin davranışlarını ve tarzını yansıtman gerekir. Yani kısacası, kıza takılmalısın, eğlenceli bir şekilde kıza takılmalısın.

Kızlar bu takılmalarından senin onlarla flört ettiğini anlarlar ve buna uygun karşılıklar verirler. Ve daha sonra seninle gerçekten ilgilenip ilgilenmediklerine karar verirler. Gerekli hamleleri zaten zamanla, kızın sana verdiği işaretlerden anlayıp yapmaya başlarsın

Yani sen onlarla flört ederek içlerindeki flört duygusunu harekete geçirirsin ve kendinin sadece bir arkadaş olarak hareket etmediğini kıza böyle hissettirirsin.

Bunun yanında dokunuşlarınla da bu durumu desteklersin. Böylelikle kızın bilinçaltına, "Benimle tanıştın. Fakat ben senin olası bir partnerin olabilirim" mesajını tam on ikiden vurup veriyorsun.

Bu şekilde uygun davranışlar ve yolları deneyerek, kızla aranda bir çekim oluşturduktan sonra onunla yakınlık ve samimiyet kurarak zaten sevgili olmaya doğru adım atmış olursun.

Kız bu noktada sana karşı bir çekim duyuyorsa, o da davranışları ve hareketleriyle seninle flört etmeye devam eder. Ve sen de aranızda gelişen şeyin bir arkadaşlıktan daha farklı bir şey olduğunu anlarsın ve çıkma teklifine bile gerek kalmadan çıkıyor olursunuz. Çıkma teklifi yerine 3 farklı şekilde kızla sevgili olabilirsin.

kızla sevgili olmak istiyorsan, fiziksel bir hamle yapman gerekiyor. Sözel olarak dile getirmek kadını hem kötü hissettirir, hem seni tecrübesiz gösterir, hem de otoriteyi kıza vermiş olursun.

Bu bizim istediğimiz bir şey değil. Eğer ki o kadını istiyorsan, erkekçe bir hamle gösterip o reddedilme riskini alarak hamle yapman gerekiyor.

Bak, emin ol, kıza karşı açık açık ilginizi göstermen senin sinir stres seviyeni inanılmaz derecede azaltacaktır. Kuş gibi rahatlayacaksın. Belki günlerdir, belki haftalardır, belki de aylardır aklına takılan sorunun cevabını almış olacaksın.

Bundan daha güzel ne olabilir ki? Eğer ki olursa, ne güzel bir ilişkiye başlayacaksın. Uzun zamandır beğendiğin, arzuladığın kişiyle birlikte olacaksın. Onun elini tutacaksın. Şehrinin çarşısında birlikte dolaşacaksınız.

Onun belinden kavrayarak öpeceksin. Göğsünü gere gere şehrinin sokaklarında, "Bu benim kadınım, bu benim hatunum" diyerek ilerleyeceksin. Ama eğer ki bu durumu yapmazsan, hiçbir şekilde bu durumu yaşamayacaksın.

Sen yerine gidip o adam kızın elini tutacak. O kız senin olması gerekirken başkasıyla el ele kola kola girecek. Başka bir adam gözünün önünde o kızı öpecek. Sen ise bunu izleyeceksin.

Sana hangisi koyar? Bunu gerçekten samimiyetle cevapla. Konuşsan, belki de senin olacak hatunu kendi elinle başka adama teslim ediyorsun. Reddedilsen bile, inanın, reddedildiğin için ret edildikten sonra mutlu olacaksın.

Bunun %100 garantisini veriyorum.

Bu olaya küçük çocukların "öhöh çiş kaka" gibi bakıyorsun fakat burada çok önemli bir şey var; sen şansını deniyorsun. Konuşursan %50, konuşmazsan %0 şansın var. Ne demiştik, her canlının beyninde 2 tane bilinçaltı kodu olduğunu söylemiştik. İlki yaşa, ikincisi soyunu devam ettir.

İkinciyi yapmak için adım attığın için vücudun deli gibi adrenalin ve serotonin hormonu salgılar. Eğer ki sen bu heyecan duygusunu ve kadınlarla konuşma duygusunu kötü olarak kodlamışsan, beynin buna göre hareket eder.

Sen de hissettiğin duyguları kötü olarak yorumlarsın. Reddedilmek seni, olası vakit, para ve duygusal yatırım kaybının önüne geçer. Şimdi gelelim bir kadınla nasıl sevgili olabileceğine...

1-) El Ele Tutuşma

Kadınla birlikte yürüyorsunuzdur, birden elini tutarsın ve sıkıp gülümsersin. Eğer kız da aynı şekilde senin elini sıkıyorsa, tebrikler! Yeni kız arkadaşın vatana millete hayırlı uğurlu olsun :D Yani, kompleks diye düşündüğün şey aslında bu kadar basittir.

2-) Cinsellik Yaşayarak

Bunu pek anlatmama gerek yok aslında. Aranızda bir şeyler geçmiştir. Kız sana "Biz neyiz?" gibi sorular sorabilir. Birkaç kez, "Biz insanız," ya da "Meyveli lahmacunuz" tarzı trol cevaplar verip geçiştirebilirsin. Biraz kendini ağırdan sat, sonra da fazla uzatmadan "Sevgiliyiz" diyebilirsin

3-) Öpüşerek

Romantik bir an gelir. O an heyecanlanırsın. Kalp atışların hızlanır. Etraf sakindir. Kızla baş başasınızdır. Birden ikinizde sessizleşirsiniz. Zaman sanki anlık durmuş gibidir. İşte o an, kızın dudaklarına doğru yavaşça hamle yapman gerekiyor.

Kadın belki sana karşı tam olarak çekim hissetmeyebilir, belki güvenmeyebilir. Bu gibi durumlarda, karşıdaki kıza bir alan yaratmalısın. Ona da saygı duymalısın. Birkaç saniye göz göze, dudak dudağa bakıştıktan sonra hafifçe kıza yaklaş. Eğer kız kendini geri çekmezse ya da gülümserse, onu öp.

Tebrikler, yine yeni bir kız arkadaşın oldu.