Kadınları Seni Manipüle Etmesini Önle ! | YÜZDE1 ERKEK - Türkiye'nin Erkek Kişisel Gelişim Topluluğu

Kadınları Seni Manipüle Etmesini Önle !

NİRVANA

YBE Kurucusu
Yönetici
6 Haziran 2014
223
3
1,011
İzmir
yuzde1erkek.com
Selam Yüzde1 Erkek Ailesinin Değerli Üyesi , Bugünkü içerik önemli içeriklerden bir tanesi, Bu içerikte kadınların sana istediğini yaptırmak için hangi yollara başvurduğunu tek tek öğreneceksin.

Kadınların manipülasyon teknikleri ve taktikleri oldukça fazladır. Amacı seni kontrol altında tutmaktır. Böylelikle seni kontrol edip istediği gibi hareket ettirmeye çalışır.

Eğer onun her istediğini bir emir gibi kabul edip yaparsan, sonunda sana karşı çekimini kaybettiği gibi, seni potansiyel bir erkek arkadaş olarak da görmeyecektir.

Çünkü kadının sözünü dinlersen, insanlar seni rahatlıkla kontrol edebiliyorsa, bu senin zayıf bir birey olduğun anlamına gelir. İnsanlar seni aşırı rahat manipüle edebiliyorsa, yarın bir gün evladın olduğunda ya da senin başına bir tehlike geldiğinde, bu durumu atlatamayacak biri olarak görülürsün.

Kadının bilinçaltı bu durumu böyle algılar. Bu yüzden kadın senin yanında huzursuz hisseder ve daha fazla kavga etmeye başlarsınız. Eğer bunları daha kızla aranda bir şey yaşanmadan fark ederse, direkt olarak adının üstüne çizik atılır.

Tabi ki istediğini yapacaksın kızın. Hiçbir istediğini yapmazsan her hep benim dediğim olacak diye bir kural yok fakat buradaki herhangi bir karar verilecekse, %65 sen % 35 onun dediği olacak bunu unutmamalısın.

Kadınların neredeyse hepsinin en sık uyguladığı bazı manipülasyon teknikleri vardır. Bunlar ;

• Senin yanında ağlayabilir sızlanabilir ve kendini acındırmaya çalışabilir. Yardıma ihtiyacı olan bir prenses gibi davranabilir.
  • Ne kadar zor bir dönem geçirdiğinden bahsedebilir.
  • Eski erkek arkadaşının onunla hiç ilgilenmediğinden bahsedebilir
  • Onun için bir şey yapmanızı isteyebilir . Bu herhangi bir şey olabilir.
  • Sizden herhangi bir istekte bulunabilir. Benim arabamı sanayiye götürür müsün ? gibi
  • Onun için bir şey getirmenizi , yada bir kıyafetini , içkisini tutmanızı isteyebilir. Çantan tutmanı isteyebilir.
  • Bu örnekler gayet fazladır ama ana konuyu anlamanız açısından önemlilerinden bazılarını yukarda verdim.
  • Bu konuyla ilgili olarak takınmanız gereken tutum çok önemlidir ve kontrol altına alınmamak gerekir.

Kadına değil, kadın sana itaat etmeli. Çünkü sen kadına itaat edersen, kadın senden tiksinmeye başlar. Hatta biraz sinsi bir yapısı varsa seni kullanmaya bile çalışabilir. Hiçbir kadını yalakalık yaparak ya da isteklerini yerine getirerek etkileyemezsin. Kadın, seninle ilgilenmiş olsa bile içten içe senden hoşlanmıyor olabilir.

Bu yüzden bir erkek gibi davranıp, gerektiğinde ona emir vermen gerekiyor. Kadın, senden istediğini yaptırıp yaptıramayacağını görmek için genelde bir test uygular. Bakalım bu çocuk, sünepe ve yalaka bir adam mı diye seni tartar.

Eğer zamanla kadının isteklerinin ve tavırlarının ardı arkası kesilmez hale gelirse, şaşırmamalısın çünkü buna sen izin vermiş olursun. Örneğin, önce senden bir ayakkabı ister, sonra araba, ardından ev... Bu bitmez. Belki kızın ailesi ya da kardeşi bile senden bir şeyler istemeye başlar. İstekler ve ihtiyaçlar sonsuzdur. İşte bu yüzden baştan bir sınır koyman çok önemli.

Eğer yanında ağlayıp sızlanıyorsa, hiç etkilenmemiş gibi davranmalısın. Dinlersin ama hemen ardından konuyu değiştirirsin. Sakın yorum yapma. Başka bir erkekten bahsetmesine ise asla izin verme. Eğer buna bir kere bile müsaade edersen, arkası mutlaka gelir.

Ne kadar zor bir dönemden geçtiğinden bahsediyorsa, onu dinleyip anlamış gibi yaparsın ama ardından konuyu değiştirirsin. Mesela, “Anlıyorum seni, gerçekten zor zamanlar geçiriyorsundur,” dedikten sonra, “Bu arada geçen gün başıma bir olay geldi...” diyerek başka bir hikayeye geçebilirsin.

Eski erkek arkadaşının onunla ilgilenmediğinden bahsediyorsa, bu konuyu konuşmak istemediğini net bir şekilde ifade et ve hemen konuyu değiştir. Örneğin, “Bu konuyu konuşmak istemiyorum,” diyerek kestirip atman yeterlidir.

Eğer senden bir şey yapmanı isterse, önce senin istediğin bir şeyi yapmasını isteyip ardından onun istediğini yapmalısın. Yani önce o senin istediğini yapacak, sonra sen onun isteğini yerine getireceksin.

Mesela, diyelim ki senden bankada bir iş için sıra beklemeni istedi. Hemen "Tamam, okey, hallederim" diyerek balıklama atlamamalısın. Bunun yerine, sen de kendi isteğini dile getirmelisin. Örneğin, "Tabii ki banka sırasına girerim ama önce benim X ödevimde bana yardımcı olmanı istiyorum," diyebilirsin.

Eğer böyle yapmazsan, sadece bedavaya hizmet etmiş olursun. Sonunda ise, avucunu yalamaktan başka bir şey elde edemezsin. Eğer senden bir şey isterse, bu genellikle seni test etmek içindir. Yani, seni itaat edip etmeyeceğini görmek istiyordur. Bu durumda, her istediğini yerine getirmemelisin… "Hayır" demeyi bilmelisin.

Tabii, her zaman "hayır" demek de doğru değil. Bunu dengelemek çok önemli. Kızın her dediğine hayır demek seni soğuk ve katı biri yapar. Örneğin, eğer kız yere düşen kalemini senden isterse, bir zahmet verin. Çünkü bazen basit bir isteği yerine getirmek önemli olabilir.

Bir örnek daha vereyim: Üniversitedesiniz, yakın arkadaşınız taşınacak ve sizden yardım istiyor. Bu durumda, "Tamam, olur" diyebilirsiniz ama karşılığında bir şeyler talep edebilirsiniz. Mesela, "Yardım ederim ama bir kuru fasulye pilav, içli köfte ya da canım ne çekiyorsa, bir şeyler yaparsan sevinirim" diyebilirsin.

Kadınlar bazen senden bir şey getirmeni, kıyafetini ya da içkisini tutmanı isteyebilir. Bu da aslında bir itaat testi gibidir. Yani, senin ne kadar kolay kontrol altına alınabileceğini görmek istiyor. Bu tür istekleri, esprili bir şekilde geçiştirmek iyi bir taktik olabilir.

Çoğu kadın aslında düşündüğünden çok daha akıllı. Onlar, karşılarındaki adamın ne kadar güçlü olduğunu anlamak için sürekli küçük testler yapar. Bu testler, sen fark etmeden gerçekleşir ve ne yazık ki, başarısız olursan, onlar için caziben bir anda yok olur.

Kadınların bu tür testleri yapmasının nedeni basit: Kontrolü elinde tutmak ve seni ne kadar kolay yönlendirebileceklerini görmek. Bir kadının her isteğine boyun eğersen, onun gözünde sıradan ve güçsüz biri haline gelirsin. Bu, senin asla olmak istemeyeceğin bir durum. Çünkü %1 Erkek, kontrolü elinde tutan adamdır.

Sana açık olayım. Eğer kadınların bu oyunlarını öğrenemezsen, seni parmağında oynatırlar. Sen, kendi değerini düşürürken onların sana saygı duymalarını bekleyemezsin. Ama doğru bilgiyi edindiğinde işler tamamen değişir.

Topluluğumuzda, bu konular üzerine detaylı bilgilerin olduğu makaleler ve hatta bir kitabımız mevcut. Kadınların oyunlarını nasıl bozacağını, kontrolü nasıl ele alacağını ve bir ilişkide gerçekten nasıl dominant olacağını burada öğrenebilirsin.

Bilgi güçtür. Ve bu bilgiye sahip olursan, artık hiçbir kadının seni manipüle etmesine izin vermezsin.